Om H.Y. Hudvårdscenter i Ystad

                                                                                   Eva                               Sandra                              Carina                               
                                                                       auktoriserad  hudterapeut        auktoriserad hudterapeut        auktoriserad hudterapeut    

Eva Dahlander auktoriserad hudterapeut.
Utbildad på Elisabethskolan 1997 med internationell  examen av Internationell Aestheticiennes. Har drivit hudvårdsklinik sedan dess. Kerstin Florians spautbildning -98,  makeupartist -99, färg och stil analys -99, nagelteknolog -01,  fördjupningskurs i acne -02, fördjupningskurs i rosacea -08. Har också arbetat i parfymeri och har erfarenhet av ett 10-tal olika hudvårdsmärken.
Certifikat i NBE 500, DeepSkin, Microneedling och IPL. Specialutbildad på Exuviance och Image produkter och behandlingar .

Carina Lindroth-Broman auktoriserad hudterapeut.
Utbildad 2007 på Cidesco Kosmetologskolen i Köpenhamn, med internationell examen.  Fördjupningskurs i rosacea -08. Certifikat i NBE 500, DeepSkin, Microneedling, IPL och Diatermi. Specialutbildad på Exuviance och Image produkter och behandlingar.

Sandra Göransson auktoriserad hudterapeut.
Utbildad på Gildaskolan 2013 med internationell Cidescoexsamen. Diplomerad i Shellac och fransförlängning. Certifikat i NBE 500, DeepSkin, Microneedling. Diplomerad i Yumilashes. Specialutbildad på Exuviance och Image produkter och behandlingar.
 

Helen Lundh leg. operationssköterska och certifierad injektionssköterska sedan 2007.
Hon har också 14 års erfarenhet av plastikkirurgi på Citadellkliniken, Akademikliniken och Bellakliniken. Det är Helen som utför fillers och Botox behandlingarna och finns hos oss ett par gånger i månaen.Varmt välkommen!

Eva, Carina , Sandra, Lina & Helen

Helen
Helen