Mer om IPL

EFFEKTIV HUDFÖRBÄTTRING - Powerlite IPL för vacker, frisk och ungdomlig hy

Powerlite IPL är modern teknik som tar din hudvård till en helt ny dimension. Den reparerar skador och åldrande inifrån. Behandlingarna är dessutom smärtfria, säkra och snabba.

Powerlite IPL bygger på Intensivt Pulsat Ljus (IPL) som effektivt behandlar skadad hud och bromsar effekterna av hudens åldrande inifrån. Dessutom kan du på bara någon enstaka behandling ta bort dina solskador, åldersfläckar eller ytliga blodkärl med Powerlite IPL. Behandlingen kan göras på lunchen och är helt utan återhämtningstid.

Powerlite IPL har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära samarbete med läkare och hudterapeuter.

Powerlite IPL verkar på djupet i huden och ökar elasticiteten och spänsten genom att stimulera till nybildning av kollagen och elastin.

Ljuset startar en naturlig process så att nya friska celler bildas inifrån.

Hudförbättringen fortsätter flera veckor efter avslutad behandling.

Powerlite IPL är medicinskt certifierad.

Powerlite IPL - det självklara valet när du vill ha resultat.

TAR BORT OÖNSKAD HÅRVÄXT för alltid!

Powerlite IPL tar bort oönskad hårväxt med hjälp av intensivt pulsat ljus (IPL). Ljuset förstör hårsäcken så att inget nytt hår kan växa fram. Powerlite IPL är snabb, säker och ger permanent hårreducering efter ett fåtal behandlingar. Behandlingen kan utföras både i ansiktet och på kroppen.

Powerlite IPL har funnits på marknaden i drygt 10 år och har idag mer än 1,5 miljoner nöjda, hårfria kunder. Behandlingen är en vetenskapligt beprövad och säker metod för att ta bort oönskad hårväxt. Förutom hårborttagning får du på köpet en effektiv nybildning av kollagen och elastin vilket ger en friskare och fräschare hud.

Powerlite IPL förstör hundratals hårsäckar på mindre än en sekund med det intensivt pulsade ljuset. Ljuset absorberas av pigmentet i hårstrået och hårsäcken och omvandlas till värme. Proteinet i de hårstrån och hårsäckar som befinner sig i den aktiva, anagena, fasen av växtcykeln förstörs. Därmed kan inte nytt hår bildas där igen.

Antal behandlingar
I allmänhet behövs ca 4-8 behandlingar för att få bort all hårväxt. Det beror på att hårstrået måste befinna sig i växande, anagen, fas för att påverkas. Ca 20% av håren är i växande fas och detta växlas i cykler med några månaders intervall. Behandlingen gör inte ont, en del beskriver att det snärtar till lite medan de flesta tycker att behandlingen är helt smärtfri.

Powerlite IPL har genomgått produktutveckling, tester, forskning och uppföljning, allt i nära sam-arbete med läkare och hudterapeuter. Det är ett av de varumärken som funnits längst på marknaden.

Powerlite IPL har medicinsk certifiering.

Behandlingarna är säkra och effektiva.

Powerlite IPL - det självklara valet när du vill ha resultat.